Біля церкви на Павловому полі вбито жінку та поранено двох дітей

Сьогодні на перехресті проспекту Науки та вулиці Дерев’янка виникла стрілянина між захисниками України та ворожою диверсійною групою. Від куль російських військових загинула жінка, двох маленьких дітей доставлено до лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК).

За даними слідства, 28 лютого 2022 року поблизу перехрестя вул. Дерев’янка та просп. Науки відбулася битва між ЗСУ та диверсійною групою РФ.

Внаслідок обстрілів з боку військових РФ загинула жінка.

7-річний та 4-річний хлопчики доставлені до лікарні з кульовими пораненнями.

Як повідомляв Харків Times, внаслідок обстрілу у будинку вул. Бучми, 40А пошкоджено 7 поверхів першого під’їзду та квартири з 4-ого по 7-ий поверх. Загинула людина, ще двох мешканців було ушпиталено.

Під час ворожих обстрілів у дворі поблизу багатоповерхівки на вул. Велика Кільцевій, 130 у Харкові постраждали дві особи, одна загинула.

Вдень 28 лютого, коли почалися переговори між Україною та Росією, російські окупанти завдали масованого артилерійського удару по Харкову. Є загиблі та поранені.

Харківська прокуратура порушила справу за фактом обстрілу на вулиці Дерев’янка.

Під час обстрілу житлового кварталу на вулиці Балакірєва жінці відірвало ногу.